بازاریابی

مجموعه نوشتارهای عمومی با محوریت موضوعات بازار

بازاریابی

مجموعه نوشتارهای عمومی با محوریت موضوعات بازار

بازار ادویه، سس و چاشنی

چاشنی ها و سس ها مواد و مایعاتی هستند که برای حفظ و بهبود کیفیت طعم، بافت، ظاهر و ماندگاری یا جذاب تر به نظر آمدن غذا به کار می روند و شامل طیف وسیعی از طعم ها و کاربردها هستند

 آنچه در طی تحقیقاتی بدست آمده است به شرح ذیل می باشد: 

 

بیشترین مورد استفاده از سس، ادویه و چاشنی جهت خوشمزه کردن غذا می باشد و این امر ریشه در فرهنگ، جغرافیا و منابع طبیعی در دسترس در کشور دارد. 

 

 برخی طعم دهنده ها از قبیل سرکه و آبغوره محصولاتی فصلی هستند و کمتر مورد اقبال قرار می گیرند ولی عمده مزیت این نوع کالاها در آن است که به صورت چند عددی خریداری می شوند.  

 انواع ادویه ، سس ها و ترکیبات خوراکی (شامل نمک، فلفل، زرد چوبه، زعفران، دارچین، هل، زنجبیل، گلپر، لیمو عمانی، سماق، کاری، خردل، زرشک، زیره، جوهر لیمو، گرد غوره، پودر سیر و پیاز، رب و سس گوجه فرنگی، آب لیمو انواع سس مایونز و سالاد، سرکه، آب غوره، آب نارنج، غوره، ترشی، زیتون، خیار شور، گلاب، تمر هندی، رب انار، پودر سالاد و پودر سوپ، جوش شیرین، عصاره (گالینابلانکا)، غذای کودک (غیر از شیر خشک) و سایر چاشنی ها)  

کمتر از یک درصد هزینه های خانوار ها را تشکیل می دهند.

 

 پیش بینی حجم ریالی بازار برای موارد فوق در سال 90 بالغ بر 10000 میلیارد ریال می باشد 

 

در خصوص طعم های مورد استقبال در کشور طعم هایی از قبیل مرغ، پیاز، جو، قارچ و سبزیجات مورد توجه بیشتری قرار می گیرد و در مورد سس ها نیز سس های کچاپ و مایونز معمولی بیشترین مساحت ویترین ها را در اختیار دارند